Nå blir vi Apple-avisen

applestore_5thave3

Har du merket et økende antall Apple-relaterte nyheter på ITavisens forside i det siste?

Store ting på gang
Du har sett riktig. Nå er det nemlig offisielt – fra og med førstkommende mandag skifter ITavisen navn og profil. Vi har etter lengre forhandlinger inngått en eksklusiv avtale med Apple, og planen er å bli selskapets offisielle test- og nyhetsorgan i Norge.

Full tilgang
Apple vil naturligvis være behjelpelige med alt av det nyeste utstyret (samtlige ansatte blir utstyrt med en pakke bestående av MacBook Air, iPhone og iPad 2 for mest mulig effektiv jobbing) og tilgang til eksklusivt materiale. Vi kommer til å levere full dekning av selskapets pressekonferanser, og lover å være først ute med alt Apple-entusiaster er opptatt av.

Annonse

Avtalen innebærer også betydelig økonomisk løft for ITavisen, og var strengt tatt nødvendig for videre drift.

«Det et milepæl for ITavisens historie – vi har fokusert på Apple i årevis, og nå får vi endelig uttelling for dette, både når det gjelder økonomi og stoff», sier redaktøren Tore Neset.

Fokus på Cupertino
Dekningen av øvrige selskaper i bransjen vil reduseres, så det blir ikke mye Microsoft- eller Google-stoff fremover. Vi i ITavisen føler at Apple er det eneste teknologiselskapet som leverer genuin innovasjon, og det er dermed lite relevant å skrive om andre, som for det meste bare etterligner Apple uansett.

Vi har mye spennende på lager de nærmeste ukene, så det er bare å følge med. Vi gleder oss.

Annonse
Annonse