tabbed-browsing

Nå er Firefox på Android

Plutselig ble surfeopplevelsen på Android enda bedre. Mozilla har nemlig lagt ut den ferdige versjonen av Firefox 4 på Android Market, helt gratis, og den inneholder mange spennende funksjoner.

Synkronisert
Nettleseren støtter blant annet faner, synkronisering av bokmerker, faner og historikk mot PC-versjonen, installasjon av tillegg, og det loves topp ytelse. Mozilla selv hevder at Firefox 4 er tre ganger raskere enn den vanlige Android-nettleseren.

Rask
Vi tok en kjapp runde med nettleseren på en Sony Ericsson Xperia Arc, og den virker definitivt meget rask og responsiv. Førsteinntrykket er at dette er et meget relevant alternativ til den allerede gode Android-nettleseren.

Du kan naturligvis laste den ned selv fra Android Market, og lese mer om utgivelsen her.