– Ingen ny iPhone i sommer

www.apple

Som kjent pleier Apple å annonsere ny versjon av iOS på vårparten, for så å vise en ny iPhone-modell på WWDC-konferansen tidlig på sommeren, og slippe mobilen på markedet med denne nye versjonen av operativsystemet senere på sommeren.

Utsettelser
Nå tyder mye på at 2011 blir annerledes. I går skrev vi at det ryktes om senere lansering av iOS 5, med første annonsering på WWDC og slipp til høsten. Og det ser ut til å stemme: Apple har nå offisielt kunngjort at WWDC starter 6. juni i år, og skal ha tungt fokus på nye iOS og OS X Lion.

I følge flere kilder betyr det at iPhone 5, eller hva enn den vil hete, heller ikke blir vist frem i juni, men at den kommer senere. Det er sannsynligvis snakk om en høstlansering, sammen med iOS 5. Det skal heller ikke vises noe annen ny maskinvare på WWDC, ingen nye iPads eller Macer.

Annonse

Gode kilder
Dette kommer fra flere hold, med gode kontakter. Både John Paczkowski hos AllthingsD og Jim Dalrymple hos Loop Insight hører dette.

Det kan altså hende at iPhone-entusiaster må smøre seg med tålmodighet og overleve sommeren uten ny maskinvare – og nøye seg med nyheter om nye operativsystemer i stedet.

Annonse
Annonse