Motorolas Xoom er ett av nettbrettene som kan få glede av den nye super-brikken til Nvidia.

Annonse


Slik er Flash på Motorola Xoom

Flash til Android 3.0 (Honeycomb) har lekket og du kan teste.

Test Flash allerede nå

Offisiell Android-Flash til nettbrett lanseringen er ikke før 18. mars, men en beta-versjon har allerede lekket. Installasjon krever hverken root-tilgang eller en eller annen oppdatering.

Det eneste du må sørge for å gjøre er å krysse av for «Unknown sources» om du er så heldig å ha fått tak i en Xoom, Motorolas nettbrett som enda ikke er offisielt til salgs i Norge (og som muligens aldri blir det).

Innstillingen finner du under «Settings» -> «Applications».

Annonse


Lovende ytelse – HD fortsatt hakkete

Så hvordan er ytelsen? Engadgets oppsummering virker lovende: «Flash fungerer svært godt på Xooms to-kjerne Tegra 2 prosessor».

Det er dog ikke alt som fungerer like bra. HD-video spilles fortsatt ikke av uten hakking, men SD Flash-video har ikke Xoom noen problemer med.

Noen problemer det

Flash-spill som kun krever venstre mus-klikking fungerer fint, blant annet det populære spillet Canabalt, men å ha flere Flash-intensive nettsider oppe samtidig fører til at alle nettsidene blir merkbart tregere.

Adobes brukergrensesnitt har problemer med å skjønne når man ville kjøre Flash-innhold i fullskjerm, en funksjon som aktiveres ved å dobbeltappe på innholdet.

Flash-innhold i fullskjerm er mye kjappere enn å kjøre det i et lite vindu, grunnet full prioritering.

Last ned Flash til tablet-Android via Xoom-nettleseren eller kopier filen til minnet.

Kilde:
Engadget