Han er på Twitter-toppen

Dette er Charlie Sheens første Twitter-melding. Over en halv million venter nå i spenning på hva den neste blir...

Charlie Sheen er på ingen måte Hollywoods hotteste navn når det gjelder store roller, Oscar-priser og fan-skare.

Grønn kryptonitt
Desto mer har han utmerket seg med ekstreme uttalelser og underlig oppførsel, noe som nærmest har gjort ham til grønn kryptonitt for film- og TV-produsenter.

Den niende sesongen i TV-serien Two and A Half Men ble tatt av plakaten nylig, på grunn av uoverensstemmelser med produsenten Chuck Lorre.

Annonse

Forlangte dobbel lønn
Sheen var da USAs best betalte TV-skuespiller med et honorar på tre millioner dollar (om lag 17 millioner kroner) pr. episode, men forlangt på tross av dette dobbel lønn for å fortsette.

Dette – i tillegg til eksentrisk oppførsel – ble for mye for TV-selskapet CBS.

To kjærester
Forventingene var derfor store da Sheen for noen dager siden opprettet sin egen Twitter-konto. Dette er tross alt en spektakulær kjendis som har blitt arrestert (men aldri dømt) for vold mot kona, lagt inn på avvenningsklinikk og beskyldt den amerikanske regjeringen for å ha stått bak 9/11-angrepene – for å nevne noe.

Det siste er at han har blitt fratatt omsorgsretten til barna sine, og at han har innledet samboerskap med to kjærester.

Første melding i natt
Første dag – uten å ha tvittret så mye som et pip – kunne Sheen innkassere en halv million følgesvenner.

Og så kom den første meldingen, klokka fire i natt norsk tid:

Jeg ble nettopp invitert til Nancy Grace-showet. Da ville jeg heller ha dratt på langtur i en Pacer 1975-modell sammen med Chuck Lorre.

«Arbeidsløs vinner»
For uinnvidde er Nancy Grace en kjent TV-vertinne i USA. Mens Pacer er en stasjonsvogn som den amerikanske bilprodusenten AMC slutte tå produsere i 1980. Og Chuck Lorre er som nevnt produsenten av TV-serien Two and A Half Men, som altså Sheen fikk sparken fra.

I feltet for biografiske opplysninger beskriver for øvrig Sheen seg selv som en person som er født liten, men som ble kjempestor. Og som nå er det han kaller «arbeidsløs vinner»…

Kilde:
CNet News.com

Annonse
Annonse