Er din mobil kjappere?

Microsoft utfordrer deg til å slå WP7

Winrumors har nå publisert en ny reklame for Windows Phone 7 på Youtube. Her utfordrer Microsoft seerne til å teste ulike utfordringer på sine telefoner, og se om det går raskere enn på WP7.

Møtt flere problemer
Microsoft skal roet ned reklameringen av WP7, etter at de i startfasen brukte opp så mye som seks milliarder på markedsføring i oppstarten av lanseringen.

Likevel har det nå lekket en ny kampanje fra Microsoft, som skryter av fordelene med WP7 i forhold til deres konkurrenter.

Annonse

Fire utfordringer
Utfordringene går ut på å ta et bilde, og laste det opp på Facebook, finne veien hjem på et kart, sende en gruppemail og sjekke dine prestasjoner på Xbox.

Ikke ferdig ennå
I den nåværende filmen er det kun et tekstområde hvor det står «your phone». Når reklamen er klar, skal mobiler fra konkurrentene stilles opp for de samme utfordringene.

Det kan bli spennende å se hvordan Microsoft bruker konkurrentene for de samme oppgavene, da det finnes flere hurtigløsninger både for Android og IOS.

Noen vil kanskje lure på hvor poenget er i å sjekke sine Xbox-prestasjoner når du er på farten, men det er garantert noen som finner nytte i det også.

Da er det bare å ta fram mobilen din og prøve. Slår du WP7 i utfordringen deres?

Kilde:
Winrumors

Annonse
Annonse