hacking02

Annonse


PS3-hacker: – Politiet raidet hjemmet mitt!

Selv om ingenting er avgjort i saken mot «Geohot» og «Failoverfl0w »som skal avgjøres i delstaten California i USA, stopper ikke det tysk politi fra å raide hjemmet til en av hackerne på oppfordring fra Sony.

– De raidet hjemmet mitt

Dette ifølge hackeren «graf_chokolo».

«Sony var hos meg med politi i dag og tok alt utstyret mitt og alle kontoer så vær forsiktige fra nå av», skrev hackeren på bloggen PS3 «Linux And Hypervisor Reverse Engineering Blog».

Det er grunn til å stille seg skeptisk til en slik uttalelse som kan være plantet for å svartmalte Sony, men hackeren og andre i miljøet insisterer likevel fullt på at han snakker sant.

Annonse


Oppfordrer til å spre hacker-dokumentasjon

Hackeren «graf_chokolo» lastet opp alt han vet om PS3-hackingen oppfordrer alle til å ta til seg informasjon og spre den så Sony ikke kan stoppe videre hacking.

En annen person i hacker-miljøet med kallenavnet «mecenefeaa» er sikker på at førstnevnte hacker snakker sant, men har samtidig forståelse for at det hele høres merkelig ut.

– Dette er ikke tull

«Dette er ikke en scam. Jeg sendte epost til graf og han bekreftet blogg-innleggene og forklarte at jeg ikke må sende han mer epost.

Det bare ser ut som en scam grunnet måten dette utspiller seg på, men jeg kan si med 99.99 prosents sikkerhet at dette er ekte», forklarer «mecenefeaa», uten at det på noen måte er håndfaste bevis i seg selv.

Vi følger saken og en eventuell bekreftelse på at raidet faktisk har funnet sted.

Det påståtte raidet i Tyskland har allerede påført PS3-hackermiljøet tap av informasjon.

PS3-hackeren «Mathieulh» driftet ps3wiki (tidligere adresse: ps3wiki.­lan.­st), men har nå valgt å legge ned nettsiden i frykt for for juridiske problemer.

Dette ifølge Twitter.

I går ble det kjent at verdens mest kjente PS3-hacker, Geohot, på kort tid fikk nok donasjoner til å kjempe videre mot Sonys advokater.

Kilde:
PSX-Scene.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse