Massiv støtte til PS3-hackeren

George Hotz fraskriver seg ansvaret

Det virker som hackeren George Hotz får sin vilje. Han gikk til media tidligere denne uken og ba om donasjoner, så kan kunne knuse Sony i rettsaken.

Fikk inn nok penger
Hotz har tydeligvis noen venner med gode penger, for donasjonene har ikke latt vente på seg. Advokaten hans har bekreftet at alle penger som kommer inn går direkte til rettsaken mot Sony.

Første runde med donasjoner er ferdig, og Hotz har fått inn nok penger til å ansette flere advokater. Det virker som Sony vil få en tøffere kamp enn de kanskje forventet.

Annonse

Er ingen pirat
Hotz er fortsatt bestemt på at han ikke er en pirat. Han forstår at hacken hans har gjort det mulig for de som ønsker å piratkopiere spill, men dette er ikke noe han støtter eller gjør selv.

Alt han ønsker er rettigheten til å gjøre det han ønsker med enheter han har betalt for, og dermed er hans.

Fortell verden hva dere mener om Sony
Hackeren har et eget ønske til de som ikke har muligheten til å donere penger. Han vil at de skal fortelle verden hva de mener om Sony, og måten de har taklet situasjonen på.

I stedet for å fikse sine problemer går Sony hardt ut, og saksøker alle som går i mot dem. Hotz mener at dette beviser at Sony ikke bryr seg om piratvirksomhet, men kun om kontroll.

Kilde:
Ars Technica

Annonse
Annonse