Slik er Sonys andre nettbrett

De gjentatte angrepene mot Sony kan komme til å koste selskapet både omdømme og salg, hevder japanske analytiker.

Nylig skrev vi om at Sony planlegger å slippe sitt første nettbrett i år, en meget kraftig og elegant maskin med unikt design, som kjører Android 3.0 med et lekkert, Sony-utviklet grensesnitt. Kildene til Engadget, som opprinnelig publiserte ryktet, har nå kommet frem med informasjon om Sonys andre prosjekt i nettbrett-segmentet.

Den andre modellen, kalt S2, er noe mer kontroversiell.

Den skal ha to skjermer, hver av disse er på 5.5 tommer, og hele enheten kan slås sammen. Da får den en oval utforming, som en sylinder.

Annonse

Dobbelt opp
S2 skal også kjøre Honeycomb, og grensesnittet skal være tungt tilpasset de to skjermene – når du leser epost, kan du for eksempel se oversikten over innboksen på den ene skjermen, innholdet i mailene på den andre. Google Maps viser kart på skjerm nummer en, Street View på nummer to. Og så videre.

Spesifikasjonene er ikke ulik S1-nettbrettet, med blant annet Tegra 2 og to kameraer.

Engadgets kilder mener likevel at S2 fremstår som mislykket, blant annet med stort mellomrom mellom skjermene, og at det ellers er mye skepsis rundt det hele internt hos Sony. Likevel er planen å lansere S2 til høsten.

Skyvedesign
Det snakkes også om en Windows 7-utstyrt tablet-maskin, der et tastatur skyves fra undersiden. Det er mindre informasjon om denne, men den skuffer visstnok når det gjelder ytelse.

Så langt er vi altså spent på S1-brettet, mens de andre omtalte modellene får vi inntil videre være skeptiske til. Uansett følger vi med for mer informasjon.

Kilde:
Engadget

Annonse
Annonse