Nå forsvinner iPad 1 fra butikkene

Steve Jobs har vunnet det første slaget i kampen mot Samsung, men krigen er langt fra over.

Flere britiske butikker og en stor-distributør er utsolgte for iPad. Det betyr trolig at iPad 2-lanseringen vil finne sted om få måneder.

Utsolgt for 64GB

Mars eller april er trolig lanseringstidspunkt for andre generasjons nettbrett fra Apple.

Hos den offisielle Apple-forhandleren Carphone Warehouse er det tomt for 64GB-modellen uten 3G og de modellene med 3G er det ingen igjen av.

Annonse

Norge fortsatt smekkfulle

Ytterligere bevis på at ting er på gang er at både Europe Orange og T-Mobile har kuttet prisene på 3G-utgaven med 50 prosent for kunder som signerer 2-års kontrakt.

I Norske Apple Store er lagrene uendret, ihvertfall i følge nettsiden, som fortsatt rapporterer om 24-timers leveringstid. Det samme gjelder Komplett som har lagrene fulle av samtlige iPad-modeller, men Norge fikk iPad sent. Varelagrene her til lands er derfor neppe en indikasjon på nye produkter.

Stor-distributør tom

Og var ikke de overstående forhandlerne bevis nok er til og med den store europeiske distributøren Ingram Micro helt tomme for 16GB WiFi, 64 GB WiFi, og 64 GB WiFi og 3G modellen.

Det ventes også nye MacBook Pros om ikke veldig lenge.

Dette ryktet styrkes ytterligere av at leveringstiden på disse maskinene nå er på 3-5 dager hos amerikanske Apple Store. Det passer fint med ryktet om en lansering av oppgraderte modeller førstkommende torsdag.

Kilde:
9to5mac.com

dis

Annonse
Annonse