PS3-hacker vil knuse Sony

George Hotz fraskriver seg ansvaret

George «Geohot» Hotz har ingen planer om å gi opp kampen mot Sony.

Ønsker donasjoner

Han har heller ingen planer, som gjort kjent på hackerens nye blogg, å la Sony valse over han i retten.

Nå ber den unge super-hackeren nemlig om donasjoner for å få råd til advokater som har en sjans mot Sony i den pågående saken mot han som ser ut til å bli lang og dyr. Allerede skal kostnadene for rettshjelp allerede ha overstiget 58 000 kroner.

Annonse

En viktig sak

Hotz mener saken er svært viktig rent prinsipielt. Han har trolig rett.

Vinner Sony denne saken på de viktigste punktene betyr det mer eller mindre, ihvertfall i California der Hotz er saksøkt, at konsollen man kjøper ikke er din på den måten at du ikke har noen rett til å tukle med programvaren.

Anonymous også på banen

Geohot forteller i donasjons-innlegget at han var nærme ved å stoppe hackingen i juni 2010, men at han valgte å fortsette og han nå nekter å gi opp.

«Jeg ville hatet at hackerne fikk rykte på seg å gi seg med en gang et selskap prøver å saksøke. Faktisk, jeg ønsker det motsatte. Jo mer et selskap prøver å misbruke rettsystemet, jo hardere slår vi tilbake.

Jeg skal være den første i køen når Xperia Play lanseres», skriver Hotz og hinter til at herller ikke denne konsollen kommer til å brukes i henhold til Sonys strenge krav.

Personer fra 4chans notoriske /b/-underforum har også vist interesse for saken og bruker «Anonymous» for å spre ordet, ifølge dette bildet.

Geohotz innlegg finner du i sin helhet her.

Kilde:
PSX-Scene

Annonse
Annonse