George Hotz fraskriver seg ansvaret

Annonse


Her er brevet PS3-piratene får

Sony har ikke uttalt seg om PS3-piratsaken utover det rent juridiske, før nå. Nå advarer de kundene sine.

Blir kastet ut

Men i en epost til PS3-kunder forklarer Sony kundene sine at om du har en jailbreaket Playstation 3 blir du kastet ut av Playstation Network:

«Uautoriserte omgåelseenheter for PlayStation (R) 3-systemet er nylig blitt utgitt av hackere på PlayStation(R)3-systemet. Disse enhetene tillater bruk av uautorisert eller piratkopiert programvare», står det å lese i første del av eposten.

– Jailbreaking bryter vilkårene

Videre står det å lese at hacking bryter «reglene for “System Software lisensavtalen for PlayStation(R)3 System” og “Vilkår for tjeneste- og brukeravtalen” for PlayStation(R)Network/Qriocity(TM) og dens Community avtalevilkår bestemmelser.»

Annonse


Sony gir likevel kunder som har hacket sin PS3 og og installert piratmateriale en siste sjans:

«En omgåelseenhet og/eller uautorisert eller piratkopiert programvare ligger i dag på ditt PlayStation(R)3-system. Aslutt straks bruk av dette, og fjern all omgåelseenheter og slett all uautorisert eller piratkopiert programvare fra ditt PlayStation (R) 3-system.»

Hackere blir kastet ut

Og i siste del av eposten står det å lese:

«Hvis dette ikke gjøres, vil det resultere i oppsigelse av din tilgang til PlayStation(R)Network og tilgang til Qriocity (TM) tjenester via ditt PlayStation(R)3-system.»

Sonys aggressive holdning til kunder som kun ønsker tilgang til OtherOS (Linux) har satt sinnene i kok mange av Sonys PS3-kunder.

Mange av dem tar avstand fra piratkopiering, men reagerer på at Sony trakk tilbake tidligere annonsert funksjonalitet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse