Windows Phone 7 blir mye bedre

02-14MWC_PeopleHub_Twitter_print

Windows Phone 7 er et fint operativsystem for mobiler, og den nylige avtalen med Nokia gir det betydelig større sjanser i markedet.

Det er imidlertid ingen hemmelighet at det har visse mangler, men flere av dem vil bli fikset relativt raskt. Det avslørte Microsoft på sin pressekonferanse i Barcelona.

Klipp og lim
Først ute er en oppgradering som endelig aktiverer klipp-og-lim. I tillegg inneholder den flere ytelsesforbedringer. Dette kommer allerede nå i mars.

Annonse

Senere i 2011 loves det langt flere store nyheter. Nettleseren i WP7 skal byttes ut – dagens nettleser bygger på IE6, og selv om den fungerer tilfredsstillende, kunne den vært bedre. Den nye nettleseren vil være basert på ferske og meget kjappe IE9, og Microsoft lover en dramatisk forbedret surfeopplevelse.

Modernisert
Videre kommer det støtte for multitasking, som også er meget begrenset i dag. I fremtiden vil du fritt kunne bytte mellom kjørende applikasjoner.

I tillegg vil det bygges inn støtte for Office-dokumenter i nettskyen, og Twitter vil bli en integrert del av People-appplikasjonen. I dag er det bare Facebook som er fint bakt inn der.

Vi ser frem til oppdateringene, WP7 er et interessant OS, og det er hyggelig å se at det blir stadig bedre.

Kilde:
Microsoft

Annonse
Annonse