Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Denne innstillingen er neppe perfekt for alle. Spesielt ikke for de med over 500 venner.

Om du ikke endrer denne innstillingen…

…Går du glipp av mye!

Nye Facebook filtrerer bort innhold fra venner og «Pages» du ikke jevnlig kommuniserer med.

Dette visste du ikke

Verdens største nettsamfunn har hatt en dynamisk nyhetsstrøm en god stund.

Strømmen av bilder, statusoppdateringer og annen informasjon baserer seg på hvor mye du kommuniserer med vennene dine.

Har du ikke skrevet noe til, eller fått noen melding fra en venn eller en «Page», dukker heller ikke fremtidige meldinger fra denne personen opp og ingenting av det du skriver kan sees.

Slik gjør du det

Men det er faktisk mulig å endre disse standard-innstillingene slik at du kan se alle oppdateringer fra alle vennene.

Slik går du frem:

* Helt nederst på Facebook-forsiden finner du «Edit Options».
* Fra «Edit Options» finner du fanen «Show Posts From».
* Fra «Show Posts From»-fanen velger du «All of your friends and pages».

Kilde:
BØR LESES AV ALLE SOM BRUKER FACEBOOK!

Stikkord: facebook