Dette er ukas sprøeste Apple-rykte

iPad 2-mockups dukket opp på årets CES-messe i Las Vegas.

Teknobloggene TechCrunch og Daring Fireball mener å vite at iPad 3 kan dukke opp allerede til høsten.

iPad 2 ingen stor-oppdatering?

Greia skal være at iPad 2 kun er hva iPhone 3GS var for iPhone 3G. Altså kjappere og mer polert, men ikke et produkt med en mengde nye funksjoner.

Dette ble også mer eller mindre verifisert i går av WSJ som rapporterte at den blir tynnere, lettere, kjappere og får frontkamera

Annonse

Nye rykter

Ok, alt dette høres sannsynlig ut så langt, men så dukker det altså opp rykter om en iPad 3 før iPad 2 i det hele tatt er offisiell på noen som helst måte.

TechCrunch skal for et par dager siden ha hørt «fra en veldig god kilde» at Apple nå setter sammen det som kommer til å bli en stor overraskelse i høst.

iPad 3 til høsten?

Og hva kan det være? TechCrunch spekulerte, når de først fikk høre dette ryktet for flere dager siden, at det trolig er snakk om mer enn en MacBook Pro eller en iMac-oppdatering.

I går skal samme nettside ha hørt fra en anonym kilde at den store overraskelsen er iPad 3.

iPad 3 med ny formfaktor?

Får iPad 3 en ny formfaktor? Det har blitt ryktet før, men Jobs har også tidligere uttalt at 9.7″ er mer eller mindre det eneste som funker på en tablet.

Det ville isåfall vært merkelig for Apple, som har få produkter innen hver produktkategori, å lansere to svært like produkter med så kort mellomrom. Noe må skille produktene fra hverandre, men hva? Hvem vet.

Kilder:
TechCrunch
Daring Fireball

Annonse
Annonse