Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Eivind Helgaker fra Ice (til venstre) og Michael Ekblom fra Europcar kan sammen tilby nett i leiebil. (Ill.: cisionwire.no)

Leiebil med nett

Nytt tilbud fra Ice og Europcar.

Skolens vinterferie står snart for tur. Noen har nett på hytta, og egen bil.

Kombiløsning
Men for de som ikke har noen av delene kan leiebilfirmaet Europcar i samarbeid med den trådløse nettleverandøren Ice nå tilby en kombiløsning.

Du får rett og slett bilen med nett. Familiens yngste kan slå i hjel tiden med Facebook-oppdateringer i baksetet. Vel framme på hytta kan far sjekke mailen og de siste nyhetene foran peisen.

– Dette er et tilbud som først og fremst brukes når kundene våre kommer fram dit de skal eller tar seg en pause i bilkjøringen, men også passasjerene vil ha stor glede av nettilgang på bilturen, sier administrerende direktør Michael Ekblom i Europcar Norge.

Går på bil-strøm
Man kan med andre ord ta med seg modemet fra bilen og inn.

Modemet er nemlig utstyrt med 12 volts adapter, slik at det fungerer på bilens strømanlegg.

Flyplass-tilbud
Tilbudet rulles nå ut til Europcar-avdelingene ved de fleste større flyplasser i Norge. Blant disse er Gardermoen, Flesland, Værnes, Tromsø og Evenes.

Man kan leie både USB-modem og trådløs router med bilen.

– Flere utenlandske forretningskunder og turister vil nyte godt av at de kan være på nett mens de oppholder seg i Norge. Med dette tilbudet unngår de høye kostnader ved bruk av utenlandsk dataabonnement i Norge. Med Ice kan de surfe fritt i hele Skandinavia, sier daglig leder Eivind Helgaker i Ice Norge.

Kilde:
Pressemelding fra Ice.net