Leiebil med nett

Eivind Helgaker fra Ice (til venstre) og Michael Ekblom fra Europcar kan sammen tilby nett i leiebil.

Skolens vinterferie står snart for tur. Noen har nett på hytta, og egen bil.

Kombiløsning
Men for de som ikke har noen av delene kan leiebilfirmaet Europcar i samarbeid med den trådløse nettleverandøren Ice nå tilby en kombiløsning.

Du får rett og slett bilen med nett. Familiens yngste kan slå i hjel tiden med Facebook-oppdateringer i baksetet. Vel framme på hytta kan far sjekke mailen og de siste nyhetene foran peisen.

Annonse

– Dette er et tilbud som først og fremst brukes når kundene våre kommer fram dit de skal eller tar seg en pause i bilkjøringen, men også passasjerene vil ha stor glede av nettilgang på bilturen, sier administrerende direktør Michael Ekblom i Europcar Norge.

Går på bil-strøm
Man kan med andre ord ta med seg modemet fra bilen og inn.

Modemet er nemlig utstyrt med 12 volts adapter, slik at det fungerer på bilens strømanlegg.

Flyplass-tilbud
Tilbudet rulles nå ut til Europcar-avdelingene ved de fleste større flyplasser i Norge. Blant disse er Gardermoen, Flesland, Værnes, Tromsø og Evenes.

Man kan leie både USB-modem og trådløs router med bilen.

– Flere utenlandske forretningskunder og turister vil nyte godt av at de kan være på nett mens de oppholder seg i Norge. Med dette tilbudet unngår de høye kostnader ved bruk av utenlandsk dataabonnement i Norge. Med Ice kan de surfe fritt i hele Skandinavia, sier daglig leder Eivind Helgaker i Ice Norge.

Kilde:
Pressemelding fra Ice.net

Annonse
Annonse