Se Android 3.0 i aksjon

home_hero1

Ny informasjon om Android 3.0, også kjent som Honeycomb, har dukket opp jevnlig, og i går kveld fikk amerikansk presse teste det nye operativsystemet på et event i Google-hovedkvarteret.

Dermed er nettet fullt av ny informasjon om hvordan systemet (samt Motorola Xoom, flaggskip-nettbrettet) er å bruke i praksis.

Funksjonsrik
Diverse medier påpeker at såkalte «Action Bar», der det vises kontekstsensitive menyvalg, er blant de mest interessante nyhetene, og det skrytes mye av nettleseren. Den er basert på Chrome, logisk nok, støtten for faner er glimrende, ytelsen er imponerende, og den synkroniserer med Chrome på PCer.

Annonse

Det samme gjelder Gmail på Honeycomb, applikasjonen er visstnok meget rask og enkelt å bruke.

Mer levende
Den utstrakte bruken av widgets som kontinuerlig mater inn informasjon trekkes også frem som et viktig poeng i forhold til iPad, og konklusjonen er at Android 3.0 er meget rask og responsiv – men kan oppleves som mer komplisert enn tilfellet er med iPad.

Du kan lese mer dyptgående inntrykk av Honeycomb hos blant annet TechCrunch, Gizmodo og Slashgear. Vi gleder oss til å få prøve Honeycomb selv, og kommer tilbake med våre inntrykk når vi får mulighet.

Annonse
Annonse