10-billion-apps

Annonse


– La på da Apple ringte

I helgen ble applikasjon nummer ti milliarder lastet ned fra App Store, noe som ble feiret av selskapet. Apple hadde på forhånd annonsert at vedkommende som lastet ned den aktuelle applikasjonen, ville få et iTunes-gavekort verdt 10.000 dollar.

Heldig datter
Kort tid etter kunngjorde Apple hvem som faktisk ble den heldige vinneren. Det var Gail Davis fra Kent i England som altså fikk gavekortet, etter at en av hennes døtre lastet ned programmet Paper Glider.

Nettstedet Cult of Mac tok en prat med Davis, og det viser seg at damen var såpass lei av plagsomme telefonselgere at hun la på da selveste Eddy Cue, nestsjefen for iTunes, slo på tråden. Hun antok at det var nok en masete selger.

Overlevert
Kort tid etter forstod hun og døtrene hvem som faktisk prøvde å ha tak i dem, forsøkte å ringe tilbake til Apples sentralbord som ikke kunne hjelpe, men en annen Apple-representant ringte heldigvis et par timer senere. Og dermed får Gail Davis og hennes familie så godt som uendelig tilgang på materiale fra iTunes. Ganske så stilig.

Annonse


Vi gratulerer familien, og gleder oss allerede til neste milliard.

Kilde:
Cult of Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse