Microsoft er nærme, men ikke helt i mål.

Annonse


Windows Phone 7-mysteriet oppklart

Microsoft uttaler nå at et tredjepartsprogram står bak utsendingen av datapakker deres mobiler har vært utsatt for den siste tiden.

Jobber sammen
Microsoft er sikre på at de har funnet kilden til problemet i et program, som kan ha ført til at mobiler sender ut ufrivillig trafikk. De sier at de har tatt kontakt med parten det er snakk om, og jobber nå sammen med dem for å løse problemet.

De utelukker fortsatt ikke at det også kan være en feil i selve operativsystemet, og gjør fortsatt en gransking gjennom sitt eget system for å være sikker.

Microsoft har ikke gitt ut noen informasjon om hvilket program problemet kommer fra, men de lover at mer informasjon vil komme etterhvert som saken utvikler seg.

Annonse


50 MB på en dag
De poengterer samtidig at problemet kun har påvirket en veldig liten del av brukergruppen.

En enkeltbruker kunne fortelle at mobilen sendte så mye som 50 MB data i løpet av en dag, selv når mobilen var koblet på et trådløst nettverk. Han og resten av de påvirkede brukerne får håpe at Microsoft nå har kommet til bunnen av problemet.

ITavisen kunne tidligere melde at problemet ikke var begrenset til WP7. Det er ingenting som tyder på at denne feilen er relatert til den som er funnet i andre smarttelefoner.

Kilde:
Seattle PI

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse