iPod Touch kommer i 3D-versjon, hevder en japansk teknologiblogg. I mellomtiden kan du finne fram de kjipe papp-brillene dine og se på dette bildet...

Annonse


– iPod Touch kommer i 3D-versjon

I går presenterte Nintendo sin kommende 3DS for europeisk presse.

Vil ikke sitte og se på
Den bærbare spillmaskinen vil lanseres i Norge 25. mars, og forventes å koste et sted mellom 2200 og 2500 kroner.

3DS lar deg se spill og film i 3D uten briller – vel å merke på en liten skjerm. Dette vil ikke Apple sitte rolig å se på at Nintendo er alene om, skal vi tro den japanske Apple-bloggen Macotakara.co.jp.

– Avtale med Sharp
I følge bloggen planlegger Apple en 3D-versjon av iPod Touch. Det skal ikke være planer om en iPhone-utgave, eller 3D-skjermer på Macbook eller Macbook Pro.

Annonse


På grunn av opphavsretten kan ikke Apple bruke samme type skjerm som Nintendo. I stedet har de i følge japanerne inngått en avtale med Sharp, som allerede har presentert en Android-telefon med brilleløs 3D-skjerm.

Bare rykter
Alt sammen er imidlertid rykter, og vi vil tro at Apple sin vane tro også her vil vente til de ser om 3D faktisk slår an hos det brede publikum.

Apple sitter som kjent fortsatt på gjerdet når det gjelder Blu-ray, og har i motsetning til de fleste av PC-produsentene ikke lagt inn Blu-ray-spillere/brennere i non av sine maskiner.

Imponerende effekt
Tvert om har de fjernet optisk diskdrev helt fra sine nyeste bærbare, og det forventes at DVD-brenneren vil være helt vekk om et par Mac-generasjoner.

Både de som har sett Sharps 3D-telefon og Nintendo 3DS er imidlertid svært imponerte over effekten, som visstnok skal være vel så bra som den man får på 3D-TV med aktive briller.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse