AOLs teknoblogg Engadget hevder å ha fått informasjon fra sikre kilder i sin sak om iPad 2, iPhone 5 og Apple TV.

Annonse


– Slik blir iPad 2 og iPhone 5

Engadget har vært i kontakt med det de beskriver som pålitelige kilder.

Blogg hevder å ha sikre kilder

Disse kildene hevder å ha informasjon rundt Apples mest spennende nye, enda ikke kunngjorte, produkter. Nemlig iPad 2 og iPhone 5.

Også Apple TV skal oppgraderes ifølge de samme kildene og de blir endringer i alle selskapets iOS-produkter hva angår brikkesett-leverandør.

Nedenfor har vi samlet alle ryktene vedrørende iPad 2, iPhone 5 og Apples strategi fremover.

Annonse


iPad 2

* Apples andre-generasjon-nettbrett skal enda være et godt stykke unna, men ikke lenger enn at en April-lansering er sannsynlig. Maskinvare-mockupene og tilbehøret vi har sett skal være svært tidlige revisjoner.

* Brettet skal være tynnere og ha en helt ny skjermteknologi, som ligner på, men som ikke er lik iPhone 4s Retina Display. Skjermen skal ha en svært høy oppløsning.

* Skjermen er fortsatt på 9.7″, men front og bak-kamera skal være på plass for FaceTime-støtte og det er gjort plass til en SD-kortleser, men USB-porten som tidligere ryktet er ikke med.

* iPad 2 får et GSM/CDMA-brikkesett levert av Qualcomm (tidligere brukte Apple Infineon som leverandør av GSM-brikkesett). Dette vil gjøre det mulig for Apple å lansere iPad 2 på AT&T og Verizon-nettverkene i USA samtidig.

iPhone 5

* Nye iPhone 5 skal være være lanseringsklar i sommeren 2011. Mobilen testet av Apple i Cupertino akkurat i dette øyeblikk.

* Det er snakk om et helt nytt design ulikt iPhone 4.

* Ny maskinvare: Apples helt nye A5 CPU (basert på Cortex A9, flerkjerne-chip). Qualcomm-brikkesett med støtte for CDMA/GSM og UMTS. Ingen LTE.

Apple TV

* Apple skal også være i gang med nye Apple TV med A5-CPUen som også brukes i iPhone 5.

* Apples A5-CPU skal være svært kjapp og ikke ha noen problemer med 1080p-video.

* Det ryktes også at A5-CPUen blir å finne i iPad 2.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse