translate

Annonse


Android blir lommetolk

Googles oversettelsesprogrammer har alltid hatt mye potensiale. Nå tar de det enda lenger, med den nyeste utgaven av Translate til Android.

Snakk i vei
Den store nye funksjonen er nemlig oversettelse av tale, noe som rett og slett betyr at din Android-mobil vil fra nå av kunne fungere som en personlig tolk.

En funksjon som heter Conversation Mode lar deg lese inn setninger, den analyserer stemmen, og du må bekrefte om den skjønte riktig. Så leses setningen opp på det andre språket, og vedkommende du snakker med kan svare.

Under utvikling
Funksjonen støtter dessverre kun to språk per i dag, engelsk og spansk. Den er tross alt i alphaversjon. Men vi testet litt, og programmet skjønte det aller meste vi sa på engelsk, og raskt oversatte det til spansk, noe som ble lest opp høyt av en kvinnelig stemme. Vi manglet dessverre en spansktalende person vi kunne konversere med akkurat der og da.

Annonse


Også tekst
Nye Google Translate kan også oversette SMS-meldinger du har liggende på telefonen. Den oversetter til en rekke språk i tekst, og kan lese høyt på engelsk og spansk.

Du kan selvfølgelig taste inn egen tekst som før, og få det oversatt.

Vi gleder oss til det kommer støtte for konversasjoner i flere språk, men applikasjonen er uansett allerede ute på Android Market, gratis, så det er bare å laste ned og prøve.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse