SONY_Ericsson_XPERIA_Arc

Annonse


Nye detaljer om Sony Ericssons flaggskip

Sony Ericsson annonserte sin nye Android-toppmodell forrige uke, den heter Arc og skal være eksepsjonelt tynn og ha en særdeles god skjerm (såkalt «reality display»), samt 2.3-versjonen av operativsystemet.

Nå har selskapet lagt ut en bloggpost der flere detaljer om mobilen avsløres, og mye av det er verdt å nevne, spesielt for eksisterende Xperia-brukere.

Bedre brukervennlighet
Blant annet er Mediascape-applikasjonen borte i sin gamle form, og erstattet med en widget som gir deg snarveier til diverse medier. Du vil også kunne dra sammen fingrene for å få en rask oversikt over alle skjermene og widgetene du har installert. Musikkspilleren har også EQ.

Selskapet lover at de har endret sin Android-strategi slik at fremtidige oppdateringer til plattformen vil komme kjappere enn på tidligere Xperia-telefoner. Det påpekes også at det har dukket opp bilder på nettet som viser Arc tilsynelatende med 2.4-versjonen av Android, disse bildene skal være feil.

Annonse


Lovende
Telefonen har støtte for full multitouch, to mikrofoner, men har ikke frontkamera. Vi gleder oss til å prøve den, og den har lansering våren 2011.

Kilde:
Sony Ericsson

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse