iPad 2-mockups dukket opp på årets CES-messe i Las Vegas.

Annonse


– iPad 2 innen 3-4 uker

Digg.com-gründer Kevin Rose har trolig gode kontakter i Silicon Valley.

– Får bedre skjerm og Facetime

For spådommene hans har vist seg å stemme før. Nå har han fått informasjon som tyder på at en iPad 2-lansering ikke er mange ukene unna. Kanskje ikke mer enn 3-4 uker.

Denne gang påstår Rose å vite at iPad 2 skal vises frem for første gang allerede 1. februar (en tirsdag) og at den får en høyere DPI (Dots per inch) enn forgjengeren og ikke Retina Display som tidligere ryktet. Stemmer februar-annonseringen vil nettbrettet trolig bli å finne i butikkene i april.

Endelig med USB?

Videre tror han, og dette har blitt ryktet mange ganger før, at Apples andre-generasjons tablet får kamera foran og bak for å muliggjøre FaceTime.

Annonse


Andre rykter som ikke stammer fra Rose påstår, basert på iPad 2-tilbehør, er at iPad 2 blir tynnere og lettere. Det spekuleres også i at den har et enda bedre batteri.

Videre sies det at den får 3-akse-gyroskop samt en USB-port som mange sårt har savnet. FaceTime-støtten vil bety at man kan videochatte med MacOS-maskiner, iPhone 4 og nyeste iPod Touch.

Lyst på en iPad? Vi hadde ventet noen uker. En iPad 2-annonsering innen kort tid virker nemlig svært sannsynlig.

En iPad 2-mockup fra CES 2011. Legg merke til at kurvedesignet kjent fra første generasjon er borte. Dette har også tidligere blitt ryktet.
(Ill.: Engadget)
iPad 2-mockupen er 9.4 mm tykk og har frontkamera.
(Ill.: Engadget)

Kilder:
Kevinrose blogg
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse