Sony er snart ute med hele 27 nye TV-er.

Annonse


Sony med 27 nye modeller

Sony er ikke snaue når de først slår til med nye årsmodeller.

Innebygget Skype
På CES-messen i Las Vegas kan de presentere hele 27 flunkende nye modeller.

Hele 22 av dem kommer med nett, noe som betyr at du både kan se på YouTube-vieoer og ringe via Skype direkte fra TV-en. Du får også oppdatering av musikken din via Gracenote, kjempedatabasen med omslag, titler artister og mye mer.

Videokiosker i fleng
Du kan til og med bruke et standard videokamera som Skype-webcam på enkelte av modellene.

Annonse


Amerikanske kjøpere kan i tillegg glede seg over støtte for en rekke videotjenester, slik som NetFlix, Hulu, Pandora og Amazon Video.

Ryktene om 3D-død overdrevne…
Mange har spådd 3D en tidlig død, men det ser unektelig ikke slik ut hos Sony. For hele 16 av de nye modellene har støtte for aktiv lukker-3D med tilhørende briller.

Som alltid ellers er det utelukkende snakk om LCD-baserte skjermer. Men et større antall enn før er LED, og flere bruker heldekkende bakgrunnsbeslysning framfor kantbelysning, som er vanlig i de rimeligere LED-klassene.

Fra 46 til 65 tommer
Siden 3D ikke er noe poeng på TV-er under 46 tommer, er samtlige av toppmodellene større enn dette. De strekker seg fra 46 til hele 65 tommer.

I USA lanseres de første nye modellene allerede i februar, mens noen må vente til mai.

Hvor lang tid det vil ta før de dukker opp i norske butikker, vet vi foreløpig ikke. Men det varer neppe lenge, for neste uke skal de lanserer på et stort pressearrangement i København.

Bedre til samme pris
Prisene er ennå ikke kjent, men sett i lys av prisene som konkurrentene opererer med på 2011-kolleksjonen er det grunn til å tro at de vil ligge på omtrent dagens nivå sett i forhold til klasse og størrelse.

Med andre ord bedre skjermer til samme pris.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse