Nettsider man godt kan kalle utdatert.

Annonse


Flaut tilbakeblikk på internett

Internett er konstant i forandring, og ettersom tiden går blir nettsider fort utdatert. Her er en liste over noen nettsider som virkelig har gått ut på dato.

ie is evil

Internet Explorer
Navnet sier nok alt man trenger å vite om Internet Explorer is evil. Budskapet kan sikkert kalles like aktuelt som da den ble laget i 1998, men resten av denne siden er triste saker. Et lite pluss for fremstillingen av Bill Gates.

de niro

Annonse


Hyllest til De Niro
Denne er kanskje mer morsom enn elendig. Siden har vært oppe siden 1999, og alle linker fungerer fortsatt. Det er til og med mulig å åpne et lydarkiv hvor man kan høre klipp av De Niros mest kjente sitater.

nettsurfing

Surfinginstruksjoner
I 1995 var nok ikke internettsurfing noe alle skjønte seg på, og John Oliver så sin mulighet til å gjøre noe med det. Her får du muligheten til å velge om du kun vil lære å surfe, eller om du vil lære avansert surfing. Ser man denne siden i 2011 surfer man nok videre.

En lenger liste finner du her

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse