Samsung_SUR40_product_web

Annonse


Dette er et ordentlig nettbrett!

Bare sånn at det er klart: Surface er ikke noe du kan kjøpe. Det er ikke ment for vanlige forbrukere, og det skal kun brukes i profesjonelle sammenhenger. Men det er veldig kult.

Microsoft annonserte i går den nye versjonen av Surface-maskinvaren, og det er skikkelig stilig.

Slankere
Gamle Surface var strengt tatt et bord med et trykkskjerm oppå. Det fungerte veldig bra – vi har prøvd. Men den nye versjonen er noe helt nytt. Det fremstår som en nokså tykk flatskjerm, og det kan enten henges eller ligge flatt. Gorilla-glasset som dekker skjermen er så tykt at det skal tåle det aller meste.

Presisjon
Trykkskjermen bruker en meget avansert teknologi for å lese din berøring, der hver piksel fungerer som et eget kamera, noe som innebærer 100% nøyaktighet. Det skal gå an å legge et stykke papir på skjermen, Surface skanner inn skriften som står på papiret. Skjermen kan like greit kjenne igjen hele din hånd i stedet for et begrenset antall berøringspunkter, så potensialet for imponerende funksjonalitet er veldig stort.

Annonse


Skjermteknologien leveres av Samsung, og AMDs prosessorer kjører i bakgrunnen. Programvaren bygger på Windows 7.

Som sagt, dette er veldig dyrt, utilgjengelig for vanlige brukere, men teknologien er skikkelig imponerende. Vi gleder oss til å prøve det en gang. Her kan du se en promovideo for Surface 2.0:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse