iomega

Annonse


Superhero redder din iPhone

Iomega Superhero er den første dokkingstasjonen til iPhone som automatisk lagrer dine kontakter og bilder samtidig som den lader mobilen.

Alt som kreves er at du plugger den til strømtilkoblingen i veggen, og sette din iPhone i dokken. Det nevnes at synkroniseringen kan ta tid den første gangen, og at man derfor burde gjøre dette over natten. Det nevnes ingenting om hvor lang tid dette er snakk om, men det skal visstnok gå fortere ved senere synkroniseringer.

Enkel gjenoppretting
Det største poenget med Superhero er full synkronisering. Om du skulle være så uheldig å miste telefonen, skal det ikke mer til enn å plugge inn en ny og velge restore for å ha telefonen akkurat der den var med alle bilder og kontakter.

For hele familien
Dokken er ikke begrenset til en telefon, men kan brukes av hele familien. Når man starter appen(Som kan hentes gratis via App Store) på telefonen blir man bedt om å gi den et navn, så alt blir lagret separat.

Annonse


Superhero er heller ikke begrenset til den nyeste modellen av iPhone, men fungerer også på 3GS, 3G og generasjon tre og fire av iPod Touch.

Den kommer med 4 GB SD-kort, som kan oppgraderes senere om du har brukt den opp. Veiledende pris i Norge skal være 599 kr.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse