HTC-7-Trophy

Annonse


– Storoppdateringer til Windows Phone

Det har ganske lenge vært snakk om at Microsoft jobber med omfattende oppdateringer til fremdeles ferske Windows Phone 7, og nå ryktes det at den første av disse gjøres klar i disse dager. Det er ikke umulig at den blir nevnt på Microsofts pressekonferanse i morgen, og det ventes at den vil slippes på begynnelsen av februar.

Klipp og lim
Den første oppdateringen skal blant annet inneholde støtte for klipp og lim, støtte for flere chipsett og diverse bugfikser og forbedringer. Denne patchen skal ha kodenavn «nodo», og Microsoft har faktisk bekreftet dette kodenavnet i en twitter-melding.

Bedre nett, mer moro
Senere i år kommer det mer, og den største oppdateringen på horisonten kalles visstnok for mango. Denne inkluderer etter sigende Internet Explorer 9 med støtte for HTML5 og Silverlight, samt andre nyheter som relateres til underholdning.

All denne informasjonen kommer fra Paul Thurrott, som stort sett har meget god greie på hva som skjer hos Microsoft. Men ingenting av dette er offisielt bekreftet, så vi gleder oss til å høre hva Microsoft har å si på sin pressekonferanse.

Annonse


Kilde:
Windows Phone Secrets

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse