touch_wmc_web

Annonse


– Microsoft planlegger TV-boks

CES-ryktene fortsetter, rett før den store elektronikkmessen åpner dørene i Las Vegas. En skribent for Seattle Times kommer nå med en rekke spådommer angående ting vi kommer til å se, og et av produktene han forventer er en TV-boks fra Microsoft.

Brukervennlig
Selskapet gjør seg visstnok klart til å vise frem en nedstrippet versjon av Windows (bygget på Windows Embedded Compact 7), som bruker det samme grensesnittet som Windows Media Center. Boksene som bruker systemet vil selvfølgelig støtte alle mulige streamingfunksjoner og andre tilkoblede tjenester, og det sies at de kommer på markedet i løpet av året. Seattle Times anslår at prisen på disse vil ligge på cirka 200 dollar.

Tilkoblet TV
Microsoft har allerede vist lignende løsninger offentlig, på diverse konferanser, så teknologien finnes. Men nyheten er selvsagt at slike produkter vil slippes på markedet, enten som egne bokser eller innebygd i TVer. Og da får både Apple TV og Google TV økt konkurranse.

Microsofts CES-pressekonferanser går av stabelen senere denne uken, så vi er spent på hvilke nyheter som presenteres der. Følg med.

Annonse


Kilde:
Seattle Times

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse