Vi har testet Samsung Galaxy Tab

Annonse


– Ingen Honeycomb på Galaxy Tab

Bobby Cha, direktør i det koreanske firmaet Enspert, uttaler til PC Magazine at Android 2.4 eller 3 (utifra hvem du spør) vil kreve dual-core ARM Cortex-A9 som minstekrav til prosessor.

Minst 1290X720
Nvidia’s Tegra 2 er foreløpig den eneste prosessoren som kan leve opp til dette kravet. Nvidia skryter til gjengjeld av at denne skal kunne kjøre spill opptil fem ganger raskere enn andre, og spille av video i 1080p uten noen problemer.

Cha nevner også et minstekrav til oppløsning på 1280×720, som skal fungere på skjermer ned til 7 tommer.

Ikke for Galaxy Tab
Om ryktene stemmer vil det si at Samsung Galaxy Tab ikke får muligheten til å oppgraderes til Honeycomb, da den ikke lever opp til standarden det er snakk om. Dette gjelder også så godt som alle andre tableter med Android på det norske markedet.

Annonse


Cha presiserer at selv om tabletene med Honeycomb vil ha en høy pris i starten, vil prisen gå fort nedover ettersom delene blir billigere å produsere.

Samme som med mobiler
Om dette skulle skje vil man ende med den samme fragmenteringen vi har sett tidligere med Androidtelefoner.

Mange mener at det største problemet med Android er at det blir et skille mellom produkter som alle kjører forskjellige versjoner av OSet, som igjen fører til at utviklere har mer å forholde seg til.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse