toshiba3dlaptop1

Annonse


– 3D-bærbare er fremtiden

3D-funksjonalitet bygges inn i stadig nye enheter, og mange venter fremdeles på den dagen 3D som ikke krever briller blir bra nok.

Nye løsninger
Toshiba jobber målbevisst mot denne dagen – selskapet viser nå frem en bærbar som viser 3D-bilder uten at man krever briller. Maskinen, som bloggen Engadget fikk teste, er per i dag bare en prototype, og fungerer ikke optimalt. Toshiba mener likevel at de er klare for å slippe brilleløse 3D-laptoper på markedet mot slutten av 2011.

Lettere å se
Qqsmio-maskinen har et par interessante løsninger. Skjermen viser altså 3D-bilder via parallax-teknologien, og resultatet er visstnok ikke ulikt det vi allerede har sett på kommende Nintendo 3DS. 3D-effekten forsvinner imidlertid med mindre man ser på skjermen rett forfra, og Toshiba har utviklet en løsning som skal forhindre dette. Det innebygde kameraet kan nemlig lese hvor øyene dine ser, og derfra tilpasser bildet seg innsynsvinkelen.

Engadget mener at den nevnte løsningen foreløpig fungerer ganske dårlig, men det er som sagt snakk om en prototype.

Annonse


Uansett er det hyggelig å høre at det skjer ting innenfor brilleløs 3D, og vi er spent på å få prøve slike løsninger selv.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse