iPad er foreløpig siste steget i en lang, teknologisk utvikling innen tavler med tegn på. Men noe nytt og mye bedre kommer, synes Motorola å hevde.

Annonse


Se hvordan Motorola disser iPad

– iPad er bare en forvokst iPhone.

Det er i grunnen det eneste direkte budskapet Motorola kommer med i sin nye reklamevideo, som de har lagt ut på YouTube.

«For lite portabel»
I videoen lar de seeren vandre gjennom et museum, med ulike generasjoner tavler. Fra egyptiske hieroglyfer via Moses’ steintavler med de ti bud og Rosettasteinen til verdens første pekeskjerm-datamaskin, den i dag for lengst glemte GridPad (1989).

Ingen av steinene får naturlig nok et godt skussmål fra et teknologisk ståsted. Moses’ steintavler er «for lite portable», heter det blant annet.

Annonse


Forvokst mobiltelefon
Når museumsturen omsider kommer til iPad, som siste steg på en lang teknologisk utvikling innen tavler, heter det seg at den egentlig er en mobiltelefon, bare mye større.

Og, som vi vil tillegge for egen regning: Du kan i motsetning til en mobiltelefon ikke ringe med den…

Galaxy Tab går ikke fri
Heller ikke Samsungs Galaxy Tabfinner nåde i Motorolas video.

Denne tavlen – som virkelig er en forvokst mobiltelefon, og som du i motsetning til iPad kan både ringe og sende tekstmeldinger med, blir disset på grunn av operativsystemet.

– Den har Android. Men vent nå litt, var ikke Android ment for mobiltelefoner?

Bie symboliserer Honeycomb
På slutten av videoen får vi se en bie som flyr inn i en Motorola-logo. Det er trolig en referanse til Honeycomb, også kjent som Android 3.0. Denne nye versjonen av Android forventes å komme ut på nyåret, og skal være mye bedre tilpasset større skjermer enn dagens Android-versjon (2.3).

De fleste tror at Motorola har et nettbrett med Android 3.0 om bord i ermet, og at de vil presentere denne på CES-messen like over nyttår. Den frekke disse-videoen styrker utvilsomt disse ryktene.

Her kan du se selv:

Kilde:
CNet News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse