Amerikanske fildelere går ubehagelige tider i møte.

Annonse


Svenske tatt med 200 TB piratfilm

Det svenske fildelingsnettverket «Scenen» er igjen i politiets og medienes søkelys.

Storaksjon
Dette nettverket, som ikke må forveksles med nett-TV-serien The Scene spesialiserer seg på å legge ut de aller ferskeste filmene. Ofte store Hollywood-produksjoner som verken er vist på kino eller er utgitt på DVD/Blu-ray.

I løpet av de siste to døgnene har svensk politi gått til storaksjon mot servere og privatpersoner de mener har tilknytning til miljøet.

Topsites
En person er tatt i samband med et beslag av en server kalt Devil. Denne skal i følge politiet inneholde et sted mellom 200 og 25o terabyte med film.

Annonse


I følge politiet befant denne serveren seg på toppen av pirat-pyramiden. Det vil si at nye titler først havner her, før de blir delt ut til millioner av fildelere via Pirate Bay og andre trackere.

To servere til
To andre servere ble nevnt som en del av beslaget: Secu og Tomte. Disse skal ha innoldt 250 terabyte til sammen og ha vært knyttet opp mot Devil.

Andre såkalte «topsites» skal være berørt av politiaksjonen, og svenske justismyndigheter håper åpenbart at det nå har blitt vanskeligere å være pirat der ute.

Kilde:
Torrentfreak.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse