Jobs' utviklere skuffet mange iOS 4.3-håpefulle.

Annonse


Apples nettsky-planer avslørt?

En anonym Cultofmac-kilde med tidlig tilgang til Apples rykende ferske og store nettsky-satsing avslører mer.

En logisk utvikling

Kilden har tidligere tipset Apple-bloggen om Apples planer om å blant annet gjøre din MacOS-hjem-mappe tilgjengelig på nett. Nå avsløres enda mer.

iPhone 5, som det enda er svært få rykter rundt, får NFC-brikke (Near Field Communication) ifølge samme kilde. Dette gjør det mulig å betale trådløst med mobilen, en funksjon Nexus S har allerede har.

Alt tilgjengelig hvor enn du er

Men det stopper definitivt ikke med NFC og synkronisering av personlige mapper mot Apples servere.

Annonse


Selskapet som lenge har sittet på gjerdet hva angår nettsky-apps (foruten Mobile Me), men skal nå ha klart et test-system som gjør iTunes-innhold tilgjengelig over nettet på en iPhone.

Streaming fra iTunes

Musikk og video kjøpt via iTunes skal kunne streames fra maskinen din til mobilen ved hjelp av en enkel autoriseringsløsning.

Dette er likevel bare en av de tekniske løsningene Apple nå undersøker. Det er også mulig selskapet går for en løsning der din stasjonære maskin speiler innholdet i iOS-enheten og gjør dette tilgjengelig i skyen.

Underholdningsbransjens krav

Dette er et innviklet teknisk problem grunnet press fra musikk og platebransjen som selvsagt vil ha streng kontroll på hvilket innhold som sendes hvor. Vil Apple fortsatt ha innhold på iTunes blir de pent nødt til å finne et kompromiss med underholdningsbransjen.

Kilden presiserer at systemet er i tidlig test-fase og at endringer trolig vil bli gjort før en eventuell lansering.

Kilde:
Cultofmac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse