Hopp til navigasjon Hopp til innhold
ipad5 (Ill.: Trond Bie/ITavisen)

I morgen lanseres iPad i Norge

Oppdatert: Telenor og NetCom med egne abonnement.

Fortsatt har vi ingen dato fra Apple når iPad lanseres i Norge.

iPad lanseres trolig i morgen

Men nå kan det faktisk vise seg at Apples brett ikke er mer enn en dag unna lansering. For få minutter siden havnet det en pressemelding fra Telenor i vår innboks.

Der står det at telegiganten i morgen lanserer sine 3G-abonnement for iPad. Men når lanseres iPaden i Norge? Ifølge svenske MacWorld og IDG.se skal Apple lansere iPad i Sverige i natt.

Gratis WiFi

«I takt med at ny teknologi utvikles, øker folks krav til mobilitet, sier Svein Henning Kirkeng, leder for Privatmarked i Telenor.

Kombinasjonen av iPad og Telenors unike dekning – inkludert flere enn 330 trådløse soner – vil gi mobiliteten kundene etterspør, med oss kan de være på nett hvor enn de er», forklarer Svein Henning Kirkeng, sjef for Telenors privatmarked.

Kan ikke verifisere iPad-lansering

«Abonnementene er uten binding, noe som gir kundene frihet til å aktivere og kansellere abonnementet når de selv ønsker. Kundene vil også ha tilgang til Telenors trådløse soner over hele Norge, uten ekstra kostnad», heter det også i pressemeldingen fra Telenor.no.

ITavisen.no har i skrivende stund ikke fått noen tak i Telenor for ytterligere kommentar angående iPad-lanseringen.

Oppdatert, 11:25, 29.11.10:

– Når det gjelder iPad må henvise til Apple, men det skal jo ikke så mye fantasi til. Et iPad-abonnement uten iPad er jo ikke noe poeng så snart kan man glede seg over å kjøpe iPad, avslører informasjonssjef Anders Krokan i Telenor til ITavisen.no og påpeker at iPad-abonnementet blir gjort tilgjengelig hos Telenor.no fra i morgen tidlig.

Oppdatert, 12:27, 29.11.10:
Til NA24.no bekrefter Apples PR-representant, Andreas Rødland, at iPad kommer til Norge i morgen.

Også NetCom har nå sine egne iPad-abonnement.

Telenors iPad-abonnement:

ipad

Kilde:
Telenor Pressemelding

Stikkord: ipad, telenor