Hopp til navigasjon Hopp til innhold
acerlivenyc0202

Denne laptopen har skjerm som tastatur

Masse spennende fra Acer.

Acer viste på en pressekonferanse frem flere nye tablets og en helt spesiel laptop med to skjermer.

Tre nye Android-tablets underveis

Tre tablets har Acer planer om å lansere i april. Det er snakk om en 10.1″, en 4.8″ og en 7″ (1.0GHz). 10.1″-modellen får en to-kjerne Nvidia Tegra-løsning med støtte for HD-video.

De to mindre tabletene er det ikke mye spesifikasjonsinformasjon om utover at 4.8″ har en 1024×480-oppløsning i 21:9. 7″-modellen får Flash 10.1-støtte og kommer med en 1.2GHz Qualcomm to-kjerners CPU.

Flere bilder av Android-tabletene her.

En butikk med alt

Bortsett fra 10.1″-modellen, som i skrivende stund kun kan spille av HD-video, var ingen av de andre mulige å teste med Android 3.0. Acer har rett og slett hverken endelig maskinvare eller programvare å vise frem riktig enda.

Men det var desto mer snakk om Alive, Acers nettbutikk med bøker, spill, apps og film. Acer har fått med seg programvareselskap som Intel, Adobe, AudioGO, Zinio og Kowalski.

E-butikken lanseres i Storbritannia og Italia 20. desember (for Windows 7-modellene). Flere andre europeiske land får tjenesten i andre halvdel neste år. Om det også gjelder Norge vites ikke.

www.engadget
(Ill.: Engadget)

Dette er Iconia

Det mest spennesende på maskinvarefronten er uten tvil Icnoa, en Windows7-laptop med to LCD-skjermer uten maskinvaretastatur. Da gjetter du sikkert selv hva skjerm nummer to brukes til.

Ved å berøre skjerm nummer to med begge hendene spretter tastaturet opp.

acerlivenyc0197

Egetutviklet UI

Acer har selv utviklet programvare for å forbedre berøringsopplevelsen i Windows 7. Ved å plassere fem fingre på tastatur-skjermen spretter det frem et navigasjonshjul som gir tilgang til video, bilder og nettleser.

acerlivenyc0205

En liten kikk på Iconia:

En kjapp titt på 10.1″-modellen med Tegra:

Kilde:
Engadget
Engadget

Stikkord: acer, laptop, tablet