Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Windows_7

Windows 8 kan få «Dropbox»-løsning

Flere spennende avsløringer.

Windows 7 er det kjappest selgende OSet i Microsofts historie og er kun ett år, men selskapet jobber allerede hardt med Windows 8.

Windows 8 ventes i 2012

Det er ikke sikkert at neste Windows-versjon blir døpt Windows 8, men la oss kalle det for enkelhets skyld til vi vet mer.

Og nå vet vi litt mer takket være en ny stillingsannonse, men navnet er fortsatt en hemmelighet og trolig ikke spikret hos Microsoft heller. OSet ventes tross alt ikke før i 2012. Beta-testing ventes å starte neste år.

Nye avsløringer

Allerede sent i juni i år lekket det flere spennende dokumenter som belyste Microsofts hovedsatsningsområder.

Den gang ble det avslørt at Microsoft jobber med støtte teknologier som USB 3.0, Bluetooth 3.0, trådløs overføring fra TV til PC, 3D og ansiktsgjenkjenning for å nevne noe.

Nettsky-basert backup?

Det er ingen tvil om at Microsoft er aggressive med nettsky-teknologi i Windows 8. Ingen overaraskelse, Ballmer har messet om «cloud-computing» i mange, mange år.

En fersk jobbannonse avslører at Microsoft søker medarbeidere til å jobbe med «Microsoft online services» og «Windows 8 client backup».

Skal vi endelig få en nett-basert backupløsning i Windows? Det ser slik ut. Det er også trolig, utifra stillingsannonsen, at Microsoft kommer til å integrere alt som har med Windows Live-merkevaren enda tettere i Windows.

Er du på utkikk etter et sted å lagre filene dine på nett prøv Dropbox.

Kilde:
Windows8news.com

Annonse
Stikkord: ansiktsgjenkjenning