Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Amazon-boka er tydeligvis så interessant at han ikke kan la Kindle ligge mens han kjører. (Ill.: YouTube)

Tatt på fersken

Se hva denne mannen gjør mens han kjører!

Å sitte fordypet i en god bok er det ikke noe galt i. Men når du kjører, bør du kanskje ikke gjøre det – uansett om boka er aldri så mye elektronisk.

Både Kindle og mobil
Det har tydeligvis ikke denne mannen skjønt. Han blir nemlig snikfilmet mens han fisker fram sin Kindle e-bokleser for Amazon-bøker. Dette skjer mens bilen er i fart, og trafikken strømmer forbi på begge sider.

Like etter finner han fram mobiltelefonen, tydeligvis for å sjekke både e-post og tekstmeldinger. Og kanskje ta seg en liten runde på nettet også.

Uansett bruker han god tid, uten å la seg affisere verken av sidemannen som filmer eller annen trafikk rundt seg.

Google-demonstrant
Det hører med til historien at mannen som filmet den svært opptatte bilføreren tidligere ble utsatt for en demonstrant som stilte seg midt i veien for å markere sin avsky mot at han brukte mobilen mens han kjørte.

Vår mann hadde funnet fram sin smartmobil for ved hjelp av GPS og Google Maps finne fram i jungelen av bygninger i Googles hovedkvarter i California.

Dette likte en av de Google-ansate så dårlig at han like godt stilte seg midt i veiein for å markere sin avsky. Bilene bak bråbremset, det ble grønt lys og kaos oppsto. Men mannen sto der, akkurat som den berømte kinesiske studenten som i 1989 stilte seg opp på Den Himmelske Freds plass i Beijing for an tanksen for å protestere mot myndighetenes undertrykkelse.

Lite fruktbart
Studenten klarte ikke å få myndighetene til å innføre demokrati, organisasjons- og ytringsfrihet. Det spørs om bilføreren med mobil og Kindle lar seg rikke heller.

Og mannen som filmet det hele? Han burde vel strengt tatt ha latt kameraet ligge mens bilen var i fart.

En vittig sjel kommenterer for øvrig saken med at det ikke er noen fare, siden dette trolig dreier seg om en av Googles førerløse biler!

Se videoen her:

Kilde:
TechCrunch.com

Annonse
Stikkord: Bil, kindle