Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nytt fra Bergen

Nye gatebilder fra Norge

Og de er ikke fra Google.

Finn.no har hatt gatebilder tilsvarende Google Street View en god stund. Disse omfattet imidlertid bare Oslo og Trondheim og noen områder rundt.

Flere steder
Nå utvider de kraftig, og legger ut gatebilder fra øvrige byer i Norge: Bergen, Stavanger/Sandnes og Kristiansand. Samtidig legges det ut mer begrensede bilder fra Drammen, Lillestrøm, Fredrikstad/Sarpsborg og Hamar. Disse bildene omfatter i hovedsak sentrumsgatene, mens de største byene er langt mer omfattende dekket.

I følge Finn.no er dette den mest omfattende databasen over norske gatebilder (Google og Gule Sider dekker også norske byer, men i mindre grad). De påpeker i pressemeldingen at de også satser på områdene rundt de største byene.

Og nytt fra Hamar

Boligvisning
Det jobbes også med å integrere panoramavisning av boliger til salgs gjennom Finn, og det er noe som kommer på sikt.

Gatebilder er gøy, så det er alltid hyggelig med bedre dekning. Du finner bildene her.

Stikkord: internett