Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Se så grønn den er. Gratia finnes i tre fargevarianter.

Fargerik Android fra HTC

Annonserer HTC Gratia.

HTC vil fremdeles at flest mulig skal benytte Android, og kunngjør i dag nok en modell på den rimeligere enden av skalaen. Mens de mest entusiastiske venter på Desire HD og Desire Z, vil Gratia fungere som en mer delikat mobil for de motebevisste, i følge pressemeldingen vi nettopp fikk.

Litt beskjeden
Gratia har 3.2 tommers skjerm, og 600 MHz prosessor, så den er ikke verdens kraftigste. Men samtidig er telefonen utstyrt med den nyeste utgaven av Android (Froyo), så funksjonaliteten er uansett ivaretatt.

Telefonen skal ellers være utstyrt med det aller meste av teknologi, også et fem megapiksels kamera. Den kommer i butikk på begynnelsen av november.

Stikkord: android, Mobil