Anrew Fashion som 21-åring, da han levde i sus og dus som nett-millionær.

Annonse


Slik blir du rik før du fyller 22

Andrew Fashion er kanskje et ubeskrevet blad for de fleste nordmenn.

Fra filler til fløyel
Ikke desto mindre er han mannen som da han var 21 år klarte å bli søkkrik på noe som så ut som et håpløst nett-prosjekt, for så å være raka fant igjen ved fylte 22.

Andrews idé var å lage en support-nettside for brukere av MySpace, det sosiale nettverket som en stund konkurrerte med Facebook om å være størst.

«Klær» til MySpace
Nettstedet MySpaceSupport.com tilbød i tillegg til tips og triks for brukere også en mengde tilleggsfunksjoner som kunne brukes til å gjøre seg mer sexy på MySpace.

Annonse


Det sosiale nettverket blir som kjent spesielt mye brukt av artister som vil markedsføre musikken sin.

En halv million i uka
Annonseinntektene strømmet inn, og Andrew kunne fornøyd heve minst en sjekk på 100 000 dollar (om lag 572 000 norske kroner) i uka.

Disse eventyrlige inntektene – som for øvrig gikk rett i lomma på Andrew selv – førte til en tøylesløs livsstil med damer, reiser, middager, dyre biler og boliger.

Kjøpte biler til venner
– Jeg kjøpte min første bil cash. jeg kjøpte hus og pusset det opp for 80 000 dollar. Jeg endte opp med å kjøpe flere biler, også for vennene mine, forteller han i sin nye selvbiografi Young and Stupid (Ung og Dum).

Plutselig var det slutt. Nettstedet mistet trafikk, og forsvant langt ned på listen over Googles søkeresultater. Annonsørene flyktet. Og MySpace forsvant inn i en nisje, i skyggen av Facebook.

Nytt nettsted
Nå har Fashion startet et nytt nettsted (BModels.com). Her skal han lære unge menn å bli motefotografer.

Foreløpig lar inntektene vente på seg. Men sammen med et eventuelt boksalg vil han kanskje få endene til å møtes igjen?

Kilder:
Andrewfashinon.com
Businessinsider.com

Annonse