Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Slik presenterer nettstedet/TV-kanalen First Coast News saken om 35 år gamle Justin Bieber, som blir forvekslet med den 16 år gamle hjerteknuseren med samme navn. (Ill.: First Coast News)

Justin Bieber kastet ut av Facebook

Har samme navn som super-kjendis.

Justin Bieber er en 16 år gammel kanadisk R&B-artist som er høyt elsket av jenter mellom 10 og 15 år.

Haglet med fanbrev
Når navnet hans dukket opp på Facebook, er det jo derfor bare rimelig at det haglet med fanbrev, lovprisninger og kjærlighetserklæringer.

Problemet er bare at denne Justin Bieber på Facebook (R&B-Biber er der også, og nærmere seg en milliard treff!) er en ganske alminnelig, 35 år gammel mann fra Jacksonville, Florida. Og han har slettes ikke tenkt å bytte navn med det første.

Fikk ikke sove
Den hundre prosent ekte Justin Bieber ble i begynnelsen lettere smigret over denne voldsomme interessen for hans person. Til daglig lever han et stille familieliv, og hans yndlingsaktivitet på fritida er flipperspill på den lokale puben.

Etter hvert ble livet hans alt annet enn rolig. Telefonen kimte til alle døgnets tider. Bieber, som hadde vært ubetenksom nok til å poste nummeret sitt på Facebook-profilen, fikk ikke lenger sove om natta.

Justin overførte telefonen på kona, men det hjalp ikke. Fremdeles kom det over 50 oppringinger og tekstmeldinger hvert eneste døgn.

Kjendiskolleger ringte
Litt hyggelig var det også. For flere kjendiser ringte også Justin for å slå av det de trodde skulle bli en kollegial prat. Han vil ikke opplyse hvem disse var, men de skal ha tatt det med godt humør da de skjønte at de ikke snakket med den Justin Bieber.

– Jeg skal jo jobbe med deg i helga, var det en av musikk-kjendisene som sa.

– Nei, det skal du ikke. Du ville neppe like å synge med meg, svarte Bieber, som ikke regner sang som en av sine sterkeste sider.

Ingen spørsmål
Som om ikke dette var nok, tok Facebook affære. De gikk uten videre ut fra at Justin Bieber var en av de mange spøkefuglene som seiler under falskt navn – for å få litt kjærkommen oppmerksomhet i en ellers trist og anonym tilværelse.

Justin har prøvd å få dem til å åpne kontoen hans igjen, men nei.

– Det ser ut som om politikken deres er å pælme folk ut først, og deretter aldri stille noen spørsmål etterpå, sier den ulykkelige Florida-mannen.

Som en av Floridas mer gjennomsnittlige skatteytere skulle han for øvrig ønske at han også fikk honorarene til den andre Justin Bieber, sånn ved en feiltagelse…

Se intervju med Bieber her:

Kilde:
First Coast News

Stikkord: facebook