Hopp til navigasjon Hopp til innhold
_MG_6424 (Ill.: Per Ervland)

Nå kan du kjøpe betal-apps

Android Market offisielt åpnet i Norge.

Før helgen kom kunngjøringen: Det skal snart være mulig å kjøpe applikasjoner i Android Market i Norge. Utrullingen skulle skje i løpet av den nærmeste tiden.

Åpent i dag
Derfor er det ekstra hyggelig å kunne påpeke at i dag er det faktisk endelig mulig å kjøpe applikasjoner gjennom Android-butikken.

Vi testet det: Nå du åpner butikken, får du nå øyeblikkelig se prisen på applikasjonen ved siden av navnet. Når du går inn på kategorier, sorteres disse nå etter populære betalte, populære gratis, og nye applikasjoner.

Rask betaling
Selve betalingen foregår gjennom kredittkort. Du taster inn alle dine kredittkortdata direkte i butikken, og etter å ha skrevet inn det som er nødvendig, går du videre til nedlastingen av programmet. Ganske så enkelt og greit. Kortopplysningene blir lagret for fremtidig bruk, så du slipper å laste inn på nytt hver gang.

_MG_6420
(Ill.: Per Ervland)
_MG_6422
(Ill.: Per Ervland)

Vi testet funksjonaliteten med en HTC Desire. Når det gjelder utvalget, føler vi at de fleste applikasjoner vi trenger er gratis, men vi håper naturligvis at større nedslagsfelt vil føre til bedre utvalg av betal-programmer. Tiden vil vise om allerede veldig relevante Android Market vil vokse seg enda større.

_MG_6418
(Ill.: Per Ervland)
Stikkord: android, Mobil