Dette bildet levner liten tvil: Apple TV 2G er hacket sønder og sammen. Et aktivt hackersamfunn kan komme til å gjøre Apples boks svært populær.

Annonse


Den kan bli piratenes super-boks

Oppdatert.

Apples nye mini-mediacenter Apple TV har endelig blitt hacket og kan vise seg å bli en svært populære pirat-boks. Det fordi den støtter 1080p, er hacket og ikke koster mer enn 99 dollar (630 kroner) i USA.

Hacken utført

Det kommer ikke akkurat som noe sjokk at hackerne klarte å ta knekken på Apples sperrer, som ITavisen.no skrev om på tirsdag, men nå er altså hacken utført i praksis.

Det interessante er at Apples TV-boks har 8GB internminne og 256MB ram. Det åpner for å mate den lille boksen med egne jailbreak-apps (Xbox Media Center?), akkurat som på iPhone, iPod Touch og iPad.

Annonse


Takler 1080p

Ikke bare det, men det er avslørt at nye Apple TV, akkurat som forgjengeren, takler 1080p-film. Problemet er bare at 1080p-innhold nedskaleres til 720p når det treffer skjermen din.

Trolig kan et aktivt hackersamfunn fikse dette problemet slik at man får ekte HD og mulighet til å spille av populære HD-pirat-format som .mkv. Uansett er det fint å vite at man slipper å konvertere 1080p-filer for å få dem til å fungere.

Mer om Apples mystiske boks hos ITavisen.no.

Kilder:
Engadget
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse