Hopp til navigasjon Hopp til innhold
android_app_best

Betal-Android i nye land

Men Norge må fremdeles vente.

Et av de virkelig store – og lite forståelige – minusene med Android Marked sammenlignet med App Store er mangelen på betal-programmer i Norge. Og flere andre land.

Nye territorier
Nå ser det imidlertid endelig ut til at situasjonen er i ferd med å endre seg. Det er et faktum at betal-apps skal rulles ut i 14 nye land over de kommende ukene. Dette meldte Google til sine utviklere før helgen.

De fortalte imidlertid ikke hvilke land det er snakk om. Det finnes likevel folk som liker å finne ut av slikt, som analyseselskapet Distimo. De har sondert nye applikasjoner på Android Market, og mener at både Finland og Sverige er i ferd med å få tilgang til betal-apps.

I tillegg til de to nordiske landene åpnes tilgangen i flere andre europeiske land, samt steder som Brasil, Hong Kong, Mexico og flere. Men fremdeles ikke i Norge altså.

Mer info kommer
Listen over de nye landene er ikke endelig bekreftet av Google, og bare det at flere land får tilgang til betal-apps er jo hyggelig. Men vi vil selvfølgelig ha tilgang vi også, så vi håper på at Google kjapper seg litt og åpner for flere land om ikke lenge.

Kilde:
TechCrunch

Stikkord: android, Google