obj

Annonse


– 21. oktober lanseres Windows Phone!

Ifølge kilder Neowin.net har vært i kontakt med skal Microsoft lansere en rekke Windows Phone 7-mobiler 21. oktober.

I butikkene 21. oktober?

De samme kildene hevder Microsoft skal ha flere lanseringsfester 11. oktober over hele verden, mens mobilene er å finne i butikkene 21. oktober i Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia og Spania.

Det har også tidligere blitt ryktet at Europa får Microsofts nye mobiler før USA, men dette kan Neowin.net ikke verifisere.

Den store teleoperatøren Orange skal være en flere store samarbeidspartnere som er klare fra start i forbindelse med den nye mobil-satsingen.

Annonse
Sjuern endelig RTM

2. september kunne ITavisen.no melde at Windows Phone 7 var ferdigutviklet og hadde nådd det såkalte RTM-stadiet (Released To Manufacturing). Oktober-lanseingen stemmer også overrens med et annet rykte ITavisen.no skrev om 3. august.

I tidlige versjoner av OSet var ikke Twitter integrert. Det har Microsoft fått i stand sammen med YouTube-støtte.

Zune-funksjonaliteten er selvsagt med. Nytt er det også at flere land i Europa får glede av dem, men ikke Norge skal vi tro denne artikkelen.

Oppdatert:

Ifølge Paul Thurrot er det ikke en Windows Phone 7-pressekonferanse Microsoft skal holde 11. oktober. Uansett mener Thurrot å vite fra en anonym kilde at Windows Phone 7 lanseres i statene 8. november.

Det har også blitt kjent at tethering ikke er støttet, ihvertfall ikke i RTM-versjonen.

Kilder:
Neowin.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse