Hopp til navigasjon Hopp til innhold
ipod-liveblog-2010-0071-rm-eng (Ill.: Engadget)

Last ned nye iOS 4.1 nå!

Også iTunes 10 klar for nedlasting.

I går kveld lanserte Steve Jobs nye iPods, Apple TV presenterte iOS 4.2 som kommer i november og gjorde det klart at iOS 4.1 lanseres offisielt allerede neste uke, men hvorfor vente til 8. september?

Last ned iOS 4.1

Allerede nå kan du laste ned iOS 4.1 og det krever ikke at du har utviklerkonto, men det krever at du villig til å bruke en ikke-jailbreaket iPhone en god stund fremover, ihvertfall til The iPhone Dev Team har knekt Apples nye beskyttelse.

ITavisen.no tar intet ansvar for feil eller skade på telefon eller PC om du velger å oppdatere før Apples offisielle lansering neste uke.

Her (eller her) kan du laste ned den endelige versjonen av iOS 4.1 allerede nå. Det krever som sagt ikke utvikler-konto og heller ikke iTunes 10. iTunes 9.x.x fungerer fint.

Last ned iTunes 10

Gårsdagens lansering var typisk for Apple på denne delen av året. Nær sagt ingen overraskelser var igjen etter noen med spekulasjoner som viste seg å stemme.

Også iTunes 10 ble lovet samme dag, men oppdateringen drøyet noen timer etter at Jobs forlot scenen, men nå er endelig iTunes 10 klar for nedlasting fra Apple.com/itunes til Mac og PC.

Dette er nytt i iOS 4.1:

* Gamecenter
* Støtte for opplasting av HD-videoopptak
* Leie av TV-programmer
* Retter en mengde feil blant annet med Bluetooth
* Retter feil med nærhetssensoren
* Kamera-appen støtter høyere dynamisk omfang (HDR)

Les alt om gårsdagens høstlansering hos ITavisen.no.

Alt om iOS 4.1-oppdateringen hos Apple.

Stikkord: Apple, apple tv, ios, itunes