609px-Steve_Jobs_WWDC07

Annonse


Følg Apple-ballet på ITavisen

Dagens samtaleemne i IT- og teknologiverdenen er utvilsomt Apples storlansering i kveld. Og ITavisen er naturligvis på plass.

Fra London og Oslo
Det er også vår søsterpublikasjon DinSide.no, som har sendt sin medarbeider Pål Joakim Olsen til London for å overvære begivenheten derfra.

Olsen er invitert spesielt av Apple sammen med en rekke andre journalister fra hele Europa.

Store ting
Dette tyder på at kveldens lansering ikke gjelder bare USA, mens også vår del av verden. Og med stor sannsynlighet også Norge.

Annonse
Og det faktum at Apple denne gangen har valgt å overføre lanseringen direkte på web (noe de ikke gjør ved mindre lanseringer), styrker troen på at dette dreier seg mye mer enn en ny serie med iPod, som er det produktet Apple tradisjonelt oppgraderer umiddelbart etter sommerferien.

Får vi se dette?
Blant nyhetene vi kanskje kan vente oss er disse:

Ny iPod Nano – muligens med pekeskjerm.

iPod Touch – trolig med kamera og gyro. I praksis en iPhone 4 uten mobilnett. Noen snakker også om at iPhone Touch nå får 3G-modem, slik at man kan laste ned app-er, musikk og film uten å ha WiFi-forbindelse. Men altså fremdeles ikke prate.

iLife ’11 – tiden er inne for nye versjoner av Garageband, iMovie, iDVD (?) og iPhoto.

iTV – Apple TV blir krympet til iPhone-størrelse og får støtte for direkte nedlasting av film via iTunes – også for Europa. Det sier i hvert fall hardnakkede rykter.

Ny iTunes-butikk Endelig kommer film og TV-serier til Europa. Tror vi.

Bred dekning
Fra kl. 19 i kveld vil du altså finne en bred dekning av begivenheten her på ITavisen og på DinSide.no, komplett med direkte oppdateringer via Coveritlive bilder, kommentarer, avstemninger og mye mer.

Du kan også følge TV-overføringen av showet på Apple.com (direkte nettadresse ikke tilgjengelig ennå).

Hva tror du kommer i kveld? Det er lov å bruke kommentarfeltet allerede nå!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse