Nye bumbers har allerede lekket til angivelig ny iPod Nano.

Annonse


Dette tror vi Apple lanserer i morgen

I morgen går Apples årlige høstlansering av stabelen. ITavisen.no og DinSide.no følger lanseringen direkte fra klokken 17.30. Dette tror vi Apple skal vise frem.

Superliten Nano med skjerm?

Nye iPods. Dette er vi veldig sikre på at lanseres som Apple alltid pleier å gjøre på høsten. Nye iPod Touch blir tynnere enn iPhone 4, men får samme industrielle design samt Facetime og Retina-skjerm.

Også ny Nano kommer. Nano anno 2010 får trykkfølsom skjerm og den skal være virkelig liten og lett (3×3 cm.). Det har allerede lekket tilbehør til denne og det blir spekulert i om den kan brukes som en klokke. Ny iTunes? Ja, vi har trua. Allerede er det ryktet ny web-iTunes som er mer sosial.

Ny iPad?

Nye Apple TV har det vært hete rykter om i flere måneder nå. Kommer den ikke i morgen tipper vi den uansett ikke er langt unna med iOS og App-støtte og en pris på kun 99 dollar (rundt 600 kroner) i statene.

Annonse
Og vi skal ikke glemme iPad. Vi er mindre sikre på dette, men det hadde ikke overrasket oss veldig om de ihvertfall nevner iOS 4 til iPad. Ny maskinvare? Tja, den er mindre sikker, men det ryktes om en mindre iPad med 7″ skjerm og en app til iPad som gjør den til den perfekte fjernkontroll til nye Apple TV.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse